Display

Video in the website
Video with its description
Video only

External movie player - Help

Share on social networks

Upload(s)

Fichier vidéo mp4

DenréesUnitésQuantités
Fresh lemon juice Kg 0,150
Sugar Kg 0,150
Butter Kg 0,250
Eggs Kg 0,300
Sugar Kg 0,150
Cornstarch Kg 0,025

Prepare the utensils and the ingredients. The sugar with the lemon zest finely grated, the other amount of sugar, the lemon juice and the butter, the cornstarch and the eggs.
First pour the lemon zest with the sugar onto the lemon juice and the butter pieces in the saucepan and bring to a boil. Then beat together the eggs with the remaining sugar until the mixture has slightly whitened. Add the cornstarch still stiring. When the butter mixture is up to a boil pour slowly onto the egg mixture and keep stiring delicately.

Pour again into the saucepan. Place it onto medium heat, don’t stop whisking, cook the cream until boiling and remove from the heat. Transfer the cream to the sieve, scraping well the inside of the saucepan. Strain the cream through the sieve with a small ladle. Scrape down the sides of the sieve. When the cream is ready, spoon the cream into the pre-baked tart shells.
Let the garnished tarts cool down then place into the refrigerator.

Réaliser une mousse au caramel

Mousse à base de crème anglaise au caramel allégé de crème fouettée, ayant une bonne tenue et une (...)

Logo
  • 00:05:03

Réaliser un glaçage gianduja

Ce glaçage est utilisé pour les bûches, entremets, bavarois... Il a une parfaite brillance avec un (...)

Logo
  • 00:04:01

Glaçage miroir caramel pour entremets

Le glaçage miroir est utilisé pour les bûches, entremets, bavarois... Il a une parfaite brillance (...)

Logo
  • 00:06:30

Réaliser un Tiramisu

Le tiramisu (de l’italien « tiramisù » [ˌtiramiˈsu], littéralement « tire-moi vers le haut », « (...)

Logo
  • 00:09:03

Crème brûlée sans cuisson

Préparation à base de lait, de crème liquide 35% de matière grasse, de jaunes d’œufs, de sucre et (...)

Logo La crème brûlée peut être parfumée selon les goûts de chacun
  • 00:05:55

Réaliser un glaçage spécial pour pâte à choux

Le glaçage spécial pour pâte à choux à colorer selon les parfums de vos pâtisseries est utilisé pour (...)

Logo Une brillance parfaite avec un effet miroir
  • 00:06:07