Sweetened whipped cream
In English Toutes actions Indifférent Tous niveaux Tous produits
Wednesday 15 July 2009, by
All translations of this video : [English] [Español] [français]
Display
Video in the website
Video with its description
Video only
External movie player - Help
Share on social networks
Upload(s)
Denrées | Unités | Quantités |
---|---|---|
Whole fresh cream Icing | L | 1 |
Sugar (GB)/confectioner’s sugar (US) | Kg | 0,100 |
Vanilla extract (optional) | pièce | 1tbs or to taste |
Version anglaise de la Chantilly :
Place the mixing bowl in a larger bowl half filled with crushed ice. Pour the chilled cream into the mixing bowl and whip vigorously until the cream is slightly thickened. The cream must be taken straight from the cold room or refrigerator which helps to congeal butterfat molecules. Use high quality cream with a high butterfat content (30% minimum). Add the sugar and vanilla. Continue to whip until cream forms soft peaks. But be careful: a few too many strokes at this point can turn the cream to butter!
Réaliser une mousse au caramel
Mousse à base de crème anglaise au caramel allégé de crème fouettée, ayant une bonne tenue et une (...)
-
00:05:03
Ce glaçage est utilisé pour les bûches, entremets, bavarois... Il a une parfaite brillance avec un (...)
-
00:04:01
Glaçage miroir caramel pour entremets
Le glaçage miroir est utilisé pour les bûches, entremets, bavarois... Il a une parfaite brillance (...)
-
00:06:30
Le tiramisu (de l’italien « tiramisù » [ˌtiramiˈsu], littéralement « tire-moi vers le haut », « (...)
-
00:09:03
Préparation à base de lait, de crème liquide 35% de matière grasse, de jaunes d’œufs, de sucre et (...)
-
00:05:55
Réaliser un glaçage spécial pour pâte à choux
Le glaçage spécial pour pâte à choux à colorer selon les parfums de vos pâtisseries est utilisé pour (...)
-
00:06:07