Pâtisserie
13 videos en
Meringues are very light preparations made cold or hot from whipped egg whites and sugar. (...)
20 April 2011
![Logo Italian meringue](IMG/jpg/meringue_2_42.jpg)
Vidéo en anglais des petits fours « congolais ». DenréesUnitésQuantités Grated coconut Kg 0,250 (...)
28 December 2009
![Logo « Coconut macarons »](IMG/jpg/425.jpg)
![Logo How to make crepe batter](IMG/jpg/426.jpg)
DenréesUnitésQuantités Sliced or Minced almonds Kg 0,250 Sugar Kg 0,250 Flour Kg 0,025 Eggs (...)
28 December 2009
![Logo How to make almond tile wafers](IMG/jpg/432.jpg)
DenréesUnitésQuantités Egg yoke Pièce 1 Water Kg 0,050 Salt Kg 0,005 Sugar (optional) Kg 0,020 (...)
15 July 2009
![Logo Shortcrust pastry by Laurent Nadiras](IMG/jpg/0240.jpg)
DenréesUnitésQuantités Whole fresh cream Icing L 1 Sugar (GB)/confectioner’s sugar (US) Kg 0,100 (...)
15 July 2009
![Logo Sweetened whipped cream by Laurent Nadiras](IMG/jpg/0241.jpg)
The buttercream ( la crème au beurre )
DenréesUnitésQuantités Water Kg 0,060 Sugar Kg 0,200 Whole eggs Kg 0,070 Egg yolks Kg 0,060 (...)
30 June 2009
![Logo The buttercream ( la crème au beurre )](IMG/jpg/0135.jpg)
DenréesUnitésQuantités Milk L 1 Sugar Kg 0,200 Egg yolk pièce 10 Vanilla bean Pièce 1 Have (...)
30 June 2009
![Logo The custard sauce, by Laurent Nadiras](IMG/jpg/0136.jpg)
The flaky pastry (la pâte feuilletée)
Weigh the ingredients. Put the salt and flour in the mixing bowl. Dig a crater. Add water and (...)
30 June 2009
![Logo The flaky pastry (la pâte feuilletée)](IMG/jpg/0137.jpg)