Accor professions guide : Food and beverage manager
En anglais Formations - métiers Toutes actions Indifférent Tous niveaux
jeudi 4 novembre 2010, par ,
Toutes les versions de cette vidéo : [English] [français]
Affichage
Vidéo dans le site
Vidéo avec sa description
Vidéo seule
Lecteur exportable - Aide
Partager sur les réseaux sociaux
Téléchargement(s)
The job in a few points…
- Ensure the high standard of services provided for guests and the attainment of the department’s qualitative and quantitative targets
- Convey the hotel’s image and atmosphere through his/her exemplary attitude, warm and friendly welcome, availability and frequent presence in the field
- Manage and motivate the teams in order to improve sales and the quality of F&B services
- Improve the department’s results by increasing sales and the productivity of F&B points of sale
Pour aller plus loin
Guide des métiers Accor : Adjoint(e) de direction d’hôtel
Le métier en quelques points ... Seconder le directeur d’hôtel dans l’atteinte des objectifs (...)

-
00:05:19
Accor professions guide : Deputy General Manager (m/f)
What exactly does my mission involve ? Help the General Manager in reaching the sales, (...)

-
00:05:19
Le métier en quelques points : Être garant du bon déroulement du séjour du client dans l’hôtel (...)

-
00:03:41
What exactly does my mission involve ? Ensure that guests have a smooth running stay at the (...)

-
00:04:40
Adjoint(e) de direction d’hôtel (H/F)
Le métier en quelques points ... Seconder le directeur d’hôtel dans l’atteinte des objectifs (...)

-
00:02:28
What exactly does my mission involve ? Help the General Manager in reaching the sales, (...)

-
00:02:24